Logo

Het logo is een onderdeel van de huisstijl. Het geeft aan de bedrijfsnaam een herkenbare vorm. Dit kan als woordmerk, een specifieke schrijfwijze, maar ook als beeldmerk, een symbolisch herkenningsteken. Ik beheers beide uitingsvormen en adviseer en ontwikkelt op basis van uw wensen.
Bekijk de portfolio van de logo’s die door mij zijn gemaakt.

Huisstijl

De identiteit van een bedrijf wordt zichtbaar in een huisstijl. Ik analyseert de door u gewenste identiteit en ontwikkelt in overleg met u een passende huisstijl of past de bestaande stijl aan. Hiervoor maak ik gebruik van de elementen: logo, kleur, typografie en beeld.

Internet

De presentatie van een bedrijf op internet is in deze tijd niet meer weg te denken. Ik bied naar wens een compleet pakket, inclusief teksten en bouw.
Bekijk de portfolio van de websites die door mij zijn gemaakt.

Bent u nieuwsgierig wat u het u gaat kosten om een website of webshop te laten maken?
Hier vindt u de prijs van een website.
Hier vindt u de prijs voor een webshop.

Opmaak van drukwerk

Desktoppublishing (DTP) is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Ik heb hierin een lange staat van dienst. Tover uw platte tekst om tot professioneel vormgegeven documenten in uw eigen huisstijl. Bijvoorbeeld bedrijfsbrochures, leaflets, nieuwsbrieven en advertenties.

Promotiemateriaal

Voor de presentatie van een bedrijf of de promotie van een product bied ik meer mogelijkheden dan alleen drukwerk. Ontwerp het promotiemateriaal en draagt zorg voor de ontwikkeling ervan. U ontvangt een kant-en-klaar product naar uw wensen zoals banners, stoepborden, posters, autobelettering en verpakkingen.

Digitaal publiceren

Papier heeft het zwaar te verduren in het hedendaagse digitale tijdperk. Waar de digitale snelweg ons naartoe leidt, is moeilijk concreet te maken. Wat we wel weten is dat het papier de strijd uiteindelijk zal gaan verliezen. Hoe lang dit nog duurt? Niemand die dat kan zeggen. Ik kan er voor zorgen dat uw magazine op de tablet te lezen is of een bladerbare PDF.

Fotografie

Ik fotografeer wat u wilt. Foto’s van uw pand, producten, personeel, werkzaamheden, noem maar op.
Wilt u liever stockphotos, geen probleem. Dat regel ik voor u.
Bekijk de portfolio van een aantal foto’s die door mij zijn gemaakt.