Hoe belangrijk is een website voor uw bedrijf?

google

Steeds meer mensen gaan direct naar Google als ze naar een product of dienst op zoek zijn.

Dit betekent dat uw website het eerste contact is met uw doelgroep. Om die doelgroep te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft. Daarbij is het belangrijk dat uw toekomstige klant snel ziet waar de informatie te vinden is.

Ook uw huidige klanten zullen de website blijven bezoeken. Waarschijnlijk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, diensten en acties.

Kijk eens naar u zelf, wat doet u als u iets zoekt? Juist, u gaat zoeken op internet met Google (googlen)! Ruim 90 procent van de mensen in Nederland googlet als ze ergens naar op zoek zijn. Dan kunt u wel nagaan hoe belangrijk het is dat u vindbaar bent op het internet. De eerste stap is zoekmachine optimalisatie (SEO). En wat ook niet onbelangrijk is het adverteren met Google Adwords. Daarmee adverteert u met uw website of webshop en verschijnt daarbij in de betaalde zoekresultaten.

Daarnaast is het ook belangrijk dat uw website ook goed leesbaar is op de smartphone en tablets. Als Google ziet dat uw website daar niet geschikt voor is dan daalt u in de gevonden pagina’s.
Deze redenen voor een bedrijfswebsite lijken voor de hand liggend, maar

Er zijn nog steeds zijn veel ZZP’ers en andere kleine ondernemers die (nog) geen bedrijfswebsite hebben. Terwijl het zo belangrijk is.

Domein en hosting kosten een paar tientjes per jaar en het bouwen voor een simpele website kost ook niet zo veel.

Laat u vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden en kosten zijn.
Ga naar de contactpagina of bel direct naar 0626 128 350.

Wij kunnen naast het verzorgen van een goed uitziende website of webshop er tevens voor zorgen dat de vindbaarheid met google word vergroot (zoekmachine optimalisatie).

En wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste trends binnen website land.